Begivenheden har allerede fundet sted.

Skovtur til Valdemar Slot

Torsdag d. 10. juni 2021, Kl. 08:30 til kl. 19:30

SKOVTUR TIL VALDEMARS SLOT PÅ TÅSINGE

Torsdag d. 10. juni 8.30-19.00

Mariendal Kirkes skovtur går i år til Valdemars Slot på Tåsinge i det sydfynske øhav. På grund af coronarestriktionerne tager vi i år af sted over to torsdage med plads til 50 deltagere på hver tur. Vi kører i bus fra Mariendal Kirke til Restaurant Christiansminde ved Svendborg, hvor vi spiser middag. Derfra sejler vi til Valdemars Slot, hvor der er rundvisning på slottet. Bussen henter os ved slottet og kører os tilbage til Christiansminde, hvor vi får kaffe og kage inden hjemkørsel. Der skal bæres mundbind, når vi sidder i bussen.

Tilmelding til turen kan ske fra mandag d. 17. maj på kirkens hjemmeside eller ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret ( ikke på mail). Deltagelse er forbeholdt beboere i Mariendal Sogn samt sognebåndsløsere.

Deltagelse forudsætter fremvisning af coronapas i form af vaccinepas eller negativ test (helst på print).