Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften

Onsdag d. 15. september 2021, kl. 19:00
Nitivej 17, 2000 Frederiksberg

UD OG STJÆLE HESTE: Hans Peter Moland. Norge 2019.

En stærk norsk film, der igen er en filmatisering af en norsk roman skrevet af Per Petterson.

En ældre mand er vendt tilbage til det sted i Norge, hvor han som femtenårig i 1948 holdt sommerferie med sin far! Filmen bliver derved en rejse i tid og rum fra 1990ernes nutid til 1948!

Denne tidsrejse er naturligvis en gammel mands overvejelse af, hvordan det engang var at være helt ung – samt at møde kærligheden og det erotiske for første gang!

Tidligere højskoleforstander Erling Christiansen indleder kort filmene og lægger op til samtale bagefter. Den overordnede ramme for årets film er: HVORDAN SKILDRER MAN EN ANDEN TID OVERBEVISENDE? Det er vigtigt, når man ser en film, der behandler fortiden, at filmen gør det, så man tror på det, man ser. Her tænkes ikke bare på, om bilerne, man nu kører med i filmen, er de rigtige årgange, men også om tidsånden f.eks. rammes! Dette er overvejelsen bag de fire film, der vises i Mariendal Kirke i efteråret.

Der er disse onsdage gudstjeneste kl. 17.30 og derefter kl. 18.15 et let måltid (20 kr.). Tilmelding til spisning fra ca. 14 dage før.