Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Filmaften

Dato
Onsdag d. 27. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted
Nitivej 17, 2000 Frederiksberg

MIDNIGHT IN PARIS: Woody Allen, USA 2011.

Turister bliver ofte set på af lokale folk, hvor de kommer på besøg, som en slags pest. Fordi de meget ofte ikke ser ud til at fatte ret meget af det, de ser! I Midnight in Paris, møder vi også den slags amerikanske turister, men derudover også en ung forfatter, der får noget helt andet ud af sit besøg med kæresten i ”Byernes by”, fordi han også søger en anden tids Paris – og finder det!

En skøn og sælsom film som man ikke behøver at være frankofil for at kunne nyde!  

Tidligere højskoleforstander Erling Christiansen indleder kort filmene og lægger op til samtale bagefter. Den overordnede ramme for årets film er: HVORDAN SKILDRER MAN EN ANDEN TID OVERBEVISENDE? Det er vigtigt, når man ser en film, der behandler fortiden, at filmen gør det, så man tror på det, man ser. Her tænkes ikke bare på, om bilerne, man nu kører med i filmen, er de rigtige årgange, men også om tidsånden f.eks. rammes! Dette er overvejelsen bag de fire film, der vises i Mariendal Kirke i efteråret. 

 Der er disse onsdage gudstjeneste kl. 17.30 og derefter kl. 18.15 et let måltid (20 kr.). Tilmelding til spisning fra ca. 14 dage før.