Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Arrangementer

Vi fortsætter med tilmelding til de fleste arrangementer.

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Man kan deltage i foredrag, filmaftener og koncerter i kirkerummet UDEN tilmelding. Tilmeldingen gælder for kaffe og spisning i forbindelse med arrangementer. Er man tilmeldt kaffe/spisning har man samtidig adgang til foredrag eller filmfremvisning. Har man ikke tilmeldt sig kaffe/spisning, er man stadig velkommen til at møde op til film og foredrag, men man må være indstillet på, at blive afvist ved døren , såfremt  det tilladte deltagerantal er nået.

T I L M E L D I N G

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

Man kan ikke tilmelde sig alle arrangementer på én gang.  Der kan tilmeldes 1 person ad gangen. Der åbnes for tilmelding ca.  14 dage for arrangementet finder sted. Der er ikke tilmelding til koncerter. 

Meld venligst afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at komme.

Vi glæder os til at se jer!!!

GENERELT

I Mariendal kirke har vi i løbet af efterårs-, vinter- og forårsmånederne en lang række arrangementer med forskelligt indhold.

Hver anden fredag eftermiddag har vi eftermiddagsmøder. Disse indledes kl. 13.30 med en kort gudstjeneste, hvorefter selve eftermiddagsmødet foregår i Store sal kl. 14 - 16. Møderne ledes som regel af en af vores præster, som bl.a. holder foredrag, leder fællessang eller andet.

Hver anden onsdag aften er der, efter en kort gudstjeneste kl. 17.30, et lettere aftensmåltid efterfulgt af et foredrag, en film eller andet. Disse onsdags aftener bliver ofte ledet af indbudte oplægsholdere.

1-2 søndage i februar-marts har vi kirkedage, som indledes med højmessen kl. 10.30 efterfulgt af spisning og foredrag i Store sal.

Hen over året har vi en række udflugter, f.eks. den årlige skovtur, der er en heldagstur, hvor vi besøger forskellige interessante steder.

Endelig markerer vi en række af årets kirkelige dage med en sammenkomst. Det gælder f.eks.1. søndag i advent, Store Bededags aften m.fl. Og 3. juledag holder vi traditionel juletræsfest for store og små.

Hen over året er der også en række koncerter i kirken, med et afvekslende program. Claudiuskoret, som øver i kirken hver mandag aften, giver fast to koncerter om året: en julekoncert og en forårskoncert.

I de senere år har der været afholdt studiekredse, hvor man bl.a. mødes og diskuterer en roman.

Endelig har der også de senere år været arrangeret sognerejser, bl.a. til udlandet, og med en guide, som kender det sted rejsen går til.

Arrangementer