Filmaftener

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Man kan deltage i foredrag, filmaftener og koncerter i kirkerummet UDEN tilmelding. Tilmeldingen gælder for kaffe og spisning i forbindelse med arrangementer. Er man tilmeldt kaffe/spisning har man samtidig adgang til foredrag eller filmfremvisning. Har man ikke tilmeldt sig kaffe/spisning, er man stadig velkommen til at møde op til film og foredrag, men man må være indstillet på, at blive afvist ved døren , såfremt  det tilladte deltagerantal er nået.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

I løbet af efteråret har vi ofte en række filmaftener, hvor der vises spillefilm som hver for sig belyser et tema. Vi har tidligere f.eks. haft et tema om "kærlighedens magt" og "livets forvandlinger og forandringer".

I dette erterår vises 4 film med fællestemaet "Hvordan forbliver vi os selv som mennesker og på hvilke områder forandrer vi os - bevidst eller ubevidst - som følger af påvirkning fra samfund og fællesskaber?". Disse spørgsmål er temaet for efterårets 4 film, som kan ses hver for sig, men som også er kommentarer til hinanden til trods for spring i tid og sted.

Det er Erling Christiansen, forhenværende forstander for Grundtvigs Højskole i Hillerød, som indleder filmene og står for diskussionen bagefter.

Kommende filmaftener

Der er ingen begivenheder.