Foredragsaftener

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Man kan deltage i foredrag, filmaftener og koncerter i kirkerummet UDEN tilmelding. Tilmeldingen gælder for kaffe og spisning i forbindelse med arrangementer. Er man tilmeldt kaffe/spisning har man samtidig adgang til foredrag eller filmfremvisning. Har man ikke tilmeldt sig kaffe/spisning, er man stadig velkommen til at møde op til film og foredrag, men man må være indstillet på, at blive afvist ved døren , såfremt  det tilladte deltagerantal er nået.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

I løbet af vintersæsonen har vi en række foredragsaftener, liggende onsdag aftener efter gudstjenesten kl. 17.30 og den efterfølgende spisning kl. 18.

Emnerne for foredraghene kan spænde vidt,
I efteråret 2017 og foråret 2018 har vi bl.a. et par foredrag om Det gamle testamente og en sangaften med Martin Luthers salmer.

Kommende foredragsaftener