Kirkedage

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

I februar og marts har vi ofte et par kirkedage. Disse ligger på søndage, hvor de begynder med højmessen kl. 10.30 hvorefter der er spisning i Store sal inden dagens tema.

Temaet for kirkedagene varierer meget og oplægsholdene kan være enten en af kirkens præster eller personer udefra.

Kommende kirkedage

Der er ingen begivenheder.