Kirkedage

Vi fortsætter med tilmelding til de fleste arrangementer.

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

I februar og marts har vi ofte et par kirkedage. Disse ligger på søndage, hvor de begynder med højmessen kl. 10.30 hvorefter der er spisning i Store sal inden dagens tema.

Temaet for kirkedagene varierer meget og oplægsholdene kan være enten en af kirkens præster eller personer udefra.

Kommende kirkedage

Der er ingen begivenheder.