Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkedage

Vi fortsætter med tilmelding til de fleste arrangementer

Vi opfordrer stadig til at spritte hænder og holde afstand. Der er krav om mundbind/visir ved færdsel i  kirken og menighedslokalerne. Mundbind/visir  kan fjernes når man sidder ned. 

Vi beder vi dig/Jer om at blive hjemme, hvis du viser tegn på sygdom, så vi undgår at smitte hinanden. Har du tilmeldt dig et arrangement, beder vi dig venligst om at melde afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Man kan deltage i foredrag, filmaftener og koncerter i kirkerummet UDEN tilmelding. Tilmeldingen gælder for kaffe og spisning i forbindelse med arrangementer. Er man tilmeldt kaffe/spisning har man samtidig adgang til foredrag eller filmfremvisning. Har man ikke tilmeldt sig kaffe/spisning, er man stadig velkommen til at møde op til film og foredrag.

T I L M E L D I N G

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55. Man kan ikke tilmelde sig via mail eller på telefonsvareren.

Man kan ikke tilmelde sig alle arrangementer på én gang.  Der kan tilmeldes 1 person ad gangen. Der åbnes for tilmelding ca.  14 dage for arrangementet finder sted. Der er ikke tilmelding til koncerter. 

Meld venligst afbud til kirkekontoret på twe@km.dk / 51307355, hvis du bliver forhindret i at komme.

Vi glæder os til at se jer!!!

 

GENERELT

I februar og marts har vi ofte et par kirkedage. Disse ligger på søndage, hvor de begynder med højmessen kl. 10.30 hvorefter der er spisning i Store sal inden dagens tema.

Temaet for kirkedagene varierer meget og oplægsholdene kan være enten en af kirkens præster eller personer udefra.

Kommende kirkedage

Der er ingen begivenheder.