Studiekredse

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

I løbet af efteråret har vi ofte en studiekreds over en 3-4 aftener, hvor interesserede læser og diskuterer f.eks. en roman eller en anden tekst

Tidligere har der været studiekreds med læsning af Franz Kafkas' bog "Processen", hvor der var fokus på forholdet mellem skyld og straf og hvordan det enkelte menneske kan eksistere i en absurd og meningsløs verden.

Lederen af studiekredsen kan være en af kirkens præster eller en person udefra, som kan sætte det læste værk i perspektiv og lægge op til frugtbare diskussioner.

I efteråret 2017 handler studiekredsen om "Den kristne frihed", hvor vi læser Martin Luthers hovedværk "Om et kristenmenneskes frihed". For studiekredsen står professor i kirkehistorie Steffen Kjeldgård-Pedersen og sognepræst Birgitte Veit.

Kommende studiekredse

Der er ingen begivenheder.