Udflugter

V I G T I G T

ARRANGEMENTER I MARIENDAL KIRKE

Covid 19 kravene medfører, at der er begrænsning i, hvor mange vi må forsamles i menighedshusets mødesale og på vores udflugter.

Alle arrangementer er for sognets beboere og sognebåndsløsere. Derfor har vi indført en tilmeldingsprocedure, hvor man på forhånd skal tilmelde sig arrangementer.

Tilmeldning skal ske under det enkelte arrangement (klik på teksten Tilmeld skrevet med grønt) eller evt.  ved telefonisk henvendelse til kirkekontoret på telefon 51 30 73 55.

I løbet af året arrangeres en række hel- og halvdags udflugter, og ofte er målet med turen at se en spændende udstilling uden for København.

På de kortere ture drikker vi gerne en kop kaffe, medens der på heldagsturene serveres frokost og eftermiddagskaffe.

Antallet af deltagere på turene varierer fra gang til gang og tilmelding er nødvendig. Beboere i Mariendal sogn og sognebåndsløsere har fortrinsret, andre kan komme på en venteliste.

Kommende udflugter

Der er ingen begivenheder.